Mediwiet Markt 21/10/2018 Amstelveen Griffioen

€20,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
  • Koop 2 voor €17,50 per stuk en bespaar 12%
  • Koop 4 voor €15,00 per stuk en bespaar 25%

 

Mediwiet Markt zondagmiddag 21 oktober 2018

Gratis surprise voor iedere bezoeker!

Compleet uitverkocht! Kom alleen als je echt een kaartje hebt gekocht of schriftelijk gereserveerd bij Sylvia van Great Card Company. Ook telefoontjes waarbij door onze medewerkers werd gezegd dat je altijd een kaartje kunt kopen aan de deur zijn niet voldoende voor entree, ook de "reserve kaartjes" zijn op. De brandweer staat gewoon niet meer bezoekers toe. We zien je graag op een volgende Mediwiet Markt.

Lokatie:

Cultuurcentrum Griffioen 
Uilenstede 106
1183 AM Amstelveen

Hierbij alvast een filmpje van de andere markten om een impressie te geven:

Programma volgt nog

11.00 Deur open
17.00 Einde

In een middag leer je alles over je eigen menselijk endocannabinoïde systeem, waarom wietolie werkt en onschadelijk is. Je leert ook hoe je wietolie kunt gebruiken en zelf eenvoudig en goedkoop kunt maken, het wordt voor je gedemonstreerd. Heb je vragen dan kun je die aan Wernard stellen, heb je een mooi succesverhaal dan kun je het delen met iedereen zodat anderen er weer van kunnen leren.

Let op!
Beeld en geluid: wij maken voortdurend foto's en video's om andere mensen te informeren, te enthousiasmeren en voor te lichten want het kan hun leven verlichten. Wij publiceren via Facebook en alle overige media zoals websites, folders en boeken. We stellen het op prijs als je daarbij wilt helpen door te "liken", te "delen" en vriendelijk te zwaaien naar de camera natuurlijk! Als je absoluut niet in beeld wilt komen zet dan een dikke zonnebril op, of je kunt er voor kiezen om alles thuis (gratis) te bekijken via ons stichtingmediwiet kanaal op youtube.


Wil je weten waar je goedkoop de grondstof voor je wietolie kunt halen? 
KLIK DAN HIER; lijst goedkope coffeeshops!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »