Mediwiet Markt 22/4/2018 Hof van Saksen Nooitgedacht

€0,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
  • Koop 2 voor €17,50 per stuk en bespaar 0%
  • Koop 4 voor €15,00 per stuk en bespaar 0%

 

Mediwiet Markt Zondagmiddag 22 April 2018
(LET OP! LOCATIE IS GEWIJZIGD!)

Koop je kaartje op tijd hier online want aan de deur is de prijs €22,50 

(Kaartjes aan de deur zijn duurder om te voorkomen dat er ineens veel meer mensen komen opdagen als dat er kaartjes beschikbaar zijn)

Lokatie:

HOF VAN SAKSEN

Borgerderstraat 12
9449 PA Nooitgedacht Nederland
Tel. 0592-245950

Parkeren kan gelijk op het aangegeven parkeerterrein aan de linker- en rechterkant vanaf de ingang aan de Borgerderstraat 12 (P2 en P5).

Mensen die slecht ter been zijn kunnen doorrijden naar het parkeerterrein voor daggasten, daar kan diegene afgezet worden of de auto parkeren. Auto’s mogen niet op het gras geparkeerd worden.

Tip

Rijd je met een navigatiesysteem en wordt Nooitgedacht niet aangegeven? Volg dan de plaats Marwijksoord

Programma volgt nog

11.00 Deur open
17.00 Einde


In een middag leer je alles over je eigen menselijk endocannabinoïd systeem, waarom wietolie werkt en onschadelijk is. Je leert ook hoe je wietolie kunt gebruiken en zelf eenvoudig en goedkoop kunt maken, het wordt voor je gedemonstreerd. Heb je vragen dan kun je die aan Wernard stellen, heb je een mooi succesverhaal dan kun je het delen met iedereen zodat anderen er weer van kunnen leren.

Wil je weten waar je goedkoop de grondstof voor je wietolie kunt halen? 
KLIK DAN HIER; lijst goedkope coffeeshops!

Let op!

Beeld en geluid: wij maken voortdurend foto's en video's om andere mensen te informeren, te enthousiasmeren en voor te lichten want het kan hun leven verlichten. Wij publiceren via Facebook en alle overige media zoals websites, folders en boeken. We stellen het op prijs als je daarbij wilt helpen door te "liken", te "delen" en vriendelijk te zwaaien naar de camera natuurlijk! Als je absoluut niet in beeld wilt komen zet dan een dikke zonnebril op, of je kunt er voor kiezen om alles thuis (gratis) te bekijken via ons stichtingmediwiet kanaal op youtube.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »