Datum: Zaterdag 8 februari 2020, 13:00-15:30

Beschikbaarheid: Op voorraad (15)

Cannolator cursus

Iedere cursist heeft zijn eigen plaats aan tafel en zijn eigen Cannolator met alle benodigdheden zoals een verwarmer, een leeg flesje, alcohol en olijfolie. Als lesmateriaal krijg je van ons wat industriële hennep om er zelf CBD olie van te maken. Je kunt ook zelf 5 gram THC wiet meenemen, bv uit de coffeeeshop. Het is de bedoeling dat iedere cursist na twee uur met een flesje zelfgemaakte olie de deur uitloopt.

Tijdens de cursus krijg je ook een aantal video's te zien waarin de achtergronden van wietolie worden uitgelegd. Er zijn 2-3 medewerkers van Mediwiet aanwezig ter assistentie. Na afloop van de Cannolator cursus weet jij meer dan 95% van de Nederlandse bevolking en kun jij jezelf en de mensen in je omgeving helpen.

Heb je al een Cannolator, dan hoef je deze niet mee te brengen.
Heb je geen Cannolator dan kun je hem tijdens de masterclass aanschaffen.

Complete set: Cannolator, babyflesverwarmer en luchtpompje, 115,00.
(*er kan met pin worden afgerekend)

Breng zelf pen en papier mee om notities te maken.
De deur is een kwartier voor begintijd geopend.

Geef de volledige naam op van alle deelnemers bij het reserveren. Roepnaam en achternaam zonder afkortingen.

Mediwiet Cannabis Kliniek
Spaarnwouderstraat 95 zw
2011AC Haarlem

Wil je weten waar je goedkoop de grondstof voor je wietolie kunt halen? 
KLIK DAN HIER; lijst goedkope coffeeshops!

Let op!

Gelieve zo veel mogelijk met pin te betalen om veiligheidsreden.

Beeld en geluid: wij en onze gasten maken voortdurend foto's en video's om andere mensen te informeren, te enthousiasmeren en voor te lichten want het kan hun leven verlichten. Wij publiceren via Facebook en alle overige media zoals websites, folders en boeken. We stellen het op prijs als je daarbij wilt helpen door te "liken", te "delen" en vriendelijk te zwaaien naar de camera natuurlijk! Als je absoluut niet in beeld wilt komen zet dan een dikke zonnebril op, of je kunt er voor kiezen om alles thuis (gratis) te bekijken via ons stichtingmediwiet kanaal op youtube.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen